Nové trendy vo svadobných oblekoch

Zdieľať

Aj keď sa najväčšia pozornosť počas svadobného dňa dostáva neveste, netreba zabúdať ani na ženícha a jeho svadobný odev.

Pánske svadobné obleky prešli oproti rokom malými zmenami, hitom je spojenie tradície a moderných prvkov. Samozrejme aj tu platí, že najdôležitejšie je prispôsobiť oblečenie individuálnym potrebám, aby sa mladý pán cítil počas svadobného dňa čo najpohodlnejšie a najprirodzenejšie. Na výber je široká škála oblekov a frakov rôznych farieb, materiálov a kombinácii.

Dnes si predstavíme výber tých najväčších aktuálnych hitov.

Ako prvé by sme Vám radi dali do pozornosti kvetované kravaty, ktoré skvele doplnia moderný oblek a sú tiež top voľbou, ak plánujete svadbu v boho štýle. Sú originálne, netradičné a zároveň moderné s nádychom luxusu a nevšednosti. Opäť sú veľmi moderné pastelové kravaty.

Čierna už nie je len farbou smútku, je to aj farba luxusu a v posledných rokoch patrí medzi top svadobné farby. Rovnako zostávajú trendy klasické čierne obleky a kravaty.

Fraky a obleky v rôznych farbách: žltá, bordová, sivá, hnedá, fialová či zelená sú tiež veľmi obľúbené. Kombinuje sa viac farieb aj vzorov. Pri pánskom svadobnom „outfite“ ich môžeme použiť pri kravate, veste aj na samotnom obleku.

Absolútnou top-kou sú kárované obleky či doplnky – vesty, kravaty a podobne. Z tejto širokej škály si určite vyberie každý mladý pán svoj dokonalý svadobný oblek.

Pozrite si fotogalériu k trendy svadobným oblekom na našej facebookovej stránke: Facebook.com/SvadobneInspiracie.sk